dijous, 30 d’octubre de 2008

Bon dia bikers! Avui els companys Xavi i Dani han sortit al voltant de les 9h. del mati de Tordera direcció cap a l'erola passant per coll de porc. Un cop allà han vist que no en tenien prou, han anat al Roure de Santa Maria del Montnegre on s'han fet aquesta bonica foto. I ja después avall va que fa vaixada direcció Calella fins a la plaça st.Andreu,que llavors han anat cap a pineda i cap a casa que ja hi havia gana i la tarda s'havia de trevallar.
Per novè any consecutiu tenim el plaer de presentar-vos el repte de MontnegreBTT, amb dos recorreguts: el curt de 21 km i el llarg de 38 km. El Club Ciclista Sant Celoni desitja que aquesta pedalada us plagui tot gaudint del seu bonic paisatge.
Reglamentació
MontnegreBTT és una pedalada no competitiva i oberta a tots els amants del ciclisme. - L'organització declina qualsevol responsabilitat: per danys morals o materials que poguessin patir tant participants com espectadors, abans, durant o després de la pedalada. - És obligatori l'ús de casc homologat. - Tots els participants estan obligats a respectar els horaris i controls disposats per l'organització. - El recorregut estarà senyalitzat. - L'organització es reserva el dret a modificar el traçat i/o neutralitzar la totalitat o part de la prova en cas de força major. - Respecteu l'entorn i la natura. No llenceu deixalles. - El fet d'inscriure's a MontnegreBTT implica l'acceptació i compliment d'aquest reglament. - L'organització es reserva el dret de resoldre segons el seu criteri qualsevol incident que es produeixi durant el transcurs de la pedalada.
Lloc de sortida
Centre Municipal d'Esports Sot de les Granotes. Horari De 7:00 h. a 8:00 h. inscripcions i lliurament de dorsals. A les 8:30 h. inici de la Pedalada. - Al llarg del recorregut ens acompanyaran motos d'assistència i ambulàncies. - L'inscripció dóna dret a: dorsal, esmorzar, regal i avituallaments al llarg del recorregut. - Cal entregar el dorsal a la arribada per esmorzar i recollir el regal. - Hi haurà WC i servei de dutxes. - Es podrà fer servir la piscina coberta, cal que porteu banyador, gorro i xancletes.
Inscripcions
- Las inscripcions es formalitzaran mitjançant la pàgina web del Club: www.ccsantceloni.com - El pagament es realitzarà per transferència bancària: - "la CAIXA" al compte: 2100 3131 17 2200184079 - Per recollir el dorsal cal dur el full d'inscripció, el d'ingrés i la llicència 2008 (Federats). - Es imprescindible realitzar el pagament per validar l'inscripció. - Inscripcions limitades a 600 participants.
Inscripció anticipada fins al dia 7/11/2008 federats: 12 € , no federats 17€*
Inscripció al dia 9/11/2008 federats: 20 € , no federats 25 €*
* Inclou assegurança d'un dia