divendres, 6 d’abril del 2012

Entrenament Terra de Remences

Bona tarda,

Durant la setmana havíem pensat que si avui no plovia faríem una sortida llarga per carretera, els valents (Josep, David i Jordi) que entrenen per la Quebrantahuesos i jo que vull fer una terra de remences (curta) una mica digne. La ruta prevista era Palafolls, Santa Coloma, Anglès, Osor, Sant Hilari, Viladrau, pujar per Collformic, i per acabar de rematar-ho Collsacreu i cap a casa (uns 180 km segons diuen). Alhora de la sortida en Jordi de Pineda s'ha presentat amb uns quants companys que tenien ganes de provar-ho.

Fins a Santa Coloma - Anglès hem anat fent a un ritme força tranquil, però un cop s'ha arribat a la pujada d'Osor el grup de Pineda a fet una bona estirada i nosaltres hem anat pujant una mica mes tranquil.lament, bé jo mes de pressa tampoc podia pujar tenint en compte que son 24 km de pujada d'anar fent, però pujada. Quan hem arribat a Sant Hilari ens estaven esperant i hem aprofitat per menjar i beure una mica. Uns quants han decidit baixar cap a Arbúcies i la resta hem continuat fins a Coll de Revell on jo he decidit que ja en tenia prou i he tirat cap a casa. La resta han continuat tot i la mala pinta que tenia el cel.

He patit de valent per arribar a casa ja que d'Arbúcies fins Tordera feia força vent en contra i a la petita pujada d'Hostalric he tingut un avís de rampa als quàdriceps cosa que feia força temps que no em passava, però abaixant el ritme al mínim i pensant que ja faltava poc fins a casa no ha anat a més.

Al final m'han sortit 124 km, 1750 m de desnivell en 5 hores i mitja.

A veure com els hi haurà anat als companys que han decidit seguir, suposo que bé ja que aquests estan molt forts, encara que la pallissa d'avui no ens la treu ningú.