dissabte, 31 de març del 2012

Sortida fins el Santuari del Corredor


Després de molt de temps sense escriure res al blog i aprofitant aquest dijous de vaga general, un servidor s'ha decidit a sortir amb btt per mirar de passar per un camí diferent del que coneixem per arribar fins el Santuari del Corredor.

També em feia gràcia comprovar l'estat de forma en el que em trobo després de passar una forta grip que m'ha deixat dues setmanes senceres sense ganes ni de mirar la bicicleta.

He sortit direcció Calella i he pujat pel corriol de les antigues basures fins arribar a Sant Cebrià. Després per carretera fins Sant Iscle, i un troç de la carretera de Mata fins arribar a la riera d'Arenys. A partir d'aqui anar seguint la riera fins a trobar una pista que va pujant tota l'estona fins el corredor.

Pensava que aquesta ruta seria mes planera que passant per Sant Martí però al final mes o menys la sensació d'esgotament a sigut la mateixa, i no he pogut passar sense haver d'utilitzar el plat petit fins que ja no hi havia mes pinyons.

Per tornar he passat per el mateix camí, però m'ha costat força la pujada de Sant Cebrià a Calella, on les cames ja feien mal de veritat. En total 71 km i 1400 metres de desnivell acumulat, en 4:15 minuts sense contar les parades.


Apa fins la propera,

Ramon

 

2 comentaris:

GINETAS BIKERS BTT PALAFOLLS. ha dit...

hola crack,ya se te echaba de menos ..estupendisima ruta .venga, que queremos ver muchas mas entradas en el blog .salud...!!!

JORDI M. ha dit...

no dubtavem de la vostra activitat biker, peró que li pasa a aquesta page? David, et veig molt liat !!!
ens veiem macos