diumenge, 31 de gener del 2010

2ª pedalada a malgrat de mar al 05-03-2010

Per segon any consecutiu la gent de l'Esport Ciclista Malgrat organitzem la Pedalada en BTT de Malgrat de Mar, amb la intenció de consolidar-la en aquest apretat calendari de pre-temporada.

En aquesta edició podreu gaudir d'un recorregut d'uns 25 quilómetres i que transcorre pels camins i boscos de Malgrat, Santa Susanna, Tordera i Sant Genís.

A l'arribada hi haurà esmorzar per a tots els participants, obsequis per als tres primers classificats de cada categoria i una panera per al guanyador absolut.

El preu de la inscripció ANTICIPADA és de 8 € per als federats i de 13 € per als no federats (inclou assegurança).

El preu el MATEIX DIA DE LA CURSA és de 12 € per als federats i de 17 € per als no federats (inclou assegurança).

Com fer la inscripció:

• El mateix dia de la cursa desde una hora abans de la sortida. Podeu descarregar-vos la butlleta d'inscripció aquí. (Els menors d'edat que no disposeu de llicència haureu de portar omplerta l'autoritzacióaquí). que podeu descarregar

• Anticipada (fins el dia 5 de març de 2010): feu l'ingrés de l'import de la inscripció en el compte 2100-4615-59-2200025136 fent constar “PEDALADA” i el vostre nom. Ompliu el formulari en línea que trobareu aquí i envieu-lo. El dia de la cursa haureu de presentar el resguard de l'ingrés.