dijous, 4 de novembre del 2010

Sortida al ovni per can carreres

-Avui en Xavi, l'Albert R i en Dani han sortit a quarts de deu direcció pineda per nacional quan han decidit pujar per la riera de pineda fins la cruïlla que hi ha una mica més amunt de sr.pere de riu a l'esquerra cap amunt a can carreres fins arribar l'ovni o antenes.El ritme fins aquest punt ha estat bé i de moment el podium segueix siguent per en Albert R, encara que avui se li acostava una miqueta més en Xavi i en Dani anava fent.Un cop adalt les fotos de riguor i cap avall a la plaça st. andreu i cap a la nacional anant per feina que la tarda s'ha de treballar.En xavi fent parada a Palafolls i en Dani i l'Albert a Tordera.Ens veiem,gas! gas!gas!

2 comentaris:

Dani ha dit...

Hola soc el DAni, DAvid que vols dir amb aixo de en Dani va fent? jo no vull dir re pro el que va arribar primer l'omni vai ser jo i despres ja era tot baixada, sigui perque jo sabia el cami i els atres van agafar el trencant que no era jaja avera si vens algun dia entre setmana david y aixi veuras la realitat jaja

per cert imaginu que a hores d'ara ja ets pare, Felicitats

Anònim ha dit...

Hola sóc en David:Moltes gràcies, això de anar fent son les sumes de les croniques de'n xavi i l'albert,despres ja afino la cronica.
si sortiu aquesta setaman envieu-me les fotos i cròniques que les penjerem,si vols enviem tu la cronica que llavors segur que serà més veridic.ens veiem crak!gas!gas!gas!