diumenge, 19 de setembre del 2010

Sortida a la marxa de Fogars i També sortida a st.Coloma de Farners

Avui ha sigut dia de dos sortides el mateix dia, una part del grup ha fet st.coloma de Farners i l'altre marxa de fogars. Crónica sr.Ramon:
Hem sortir a les 7:40 de Palafolls, i hem anat fet tranquil.lament fins el primer punt de reagrupament en el trencant que ja comença la baixada fins a Maçanet. Aquí hem aprofitat per menjar alguna cosa i recuperar una mica i després hem anat tirant aquest cop fins a la font de Santa Coloma de Farners. Avui no hi ha hagut cap mena de pique ni apretada per posar a prova els companys, així que ha sigut una sortida amb molta conversa, ja que feia dies que no sortiem amb el nostre company Adolfo. Hem continuat fins Maçanet on cap a les 11:15 hem esmorzat i després d'un bon aquarius del que tots sabem, cap a casa ben contents del dia que hem passat.
CLASSIFICACIÓ CIRCUIT CURT 18KM CLASSIFICACIÓ CIRCUIT LLARG 40KM Ei! bon dia avui, també ens em llevat d'hora per anar la marxa de fogars.La sortida ha sigut escalonada,en David primer ha sortit de la granja com sempre, amb en Pere D i en Jordi R em quedat a tordera per anar a fogars per fer el circuit curt i en Jesus i en Josep han anat amb cotxe fins a fogars per fer el circuit llarg,perdo en Josep ha fet el circuit llarg.La marxa en general ha anat bé una mica més dur que l'any passat però ha estat distret i divertit i amb bones rampes,com no pot ser menys passant per parc del montnegre. Ens veiem la pròxima setmana ja fent un horari una mica més tard i fent rutes una miqueta mes tranquiles.Salut i força a les cames,gas! gas! gas!!!