dilluns, 29 d’octubre del 2007

VIDEO "AVALL QUE FA VAIXADA!"

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei!soc en david.espero que us agradi aquet video.els videos que hi han tan en la pagina principal, com la dels esmorzars i la del nostre grup d'amics(apunt de sortir)son trossos del dvd que us vaig passar.espero que us agradi.us ha anat bé la sortida d'avui? Fins el diumenge que be,a!en la pagina dels esmorzars hi ha ac/dc, pa que lo sepas!jose!

Anònim ha dit...

ok david, soc jose, pagina cojonuda t esta saliendo nen.. forza ac/dc

Anònim ha dit...

ei!!! ara estic cargant el video de la pagina del nostre grup d'amics.haveure si també us agrada.En aqui qui vulgui es poden proposar sortides noves pel proxim diumenge o noves idees per la pàgina web. força bikers!!

Anònim ha dit...

buenas, soi jose, podrias poner un enlace a la pagina web que hizo el pere, esta bastante bien y tiene su foro donde tb podemos escribirnos..
ok david? hasta pronto

Anònim ha dit...

iep david, soc en dani, quin curru de pag. no? ja sentu la dona de fons dient: david deixa lordenador ja i vine a sopar, tot el dia igual jaja, dons res esperem que es vagi actualitzant aquesta pag, per cert aqui posa sortides cada diumenge i els dentre setmana que quels donguin? jaja es broma, vinga fins aviat.

pd: per cert aclaru una cosa el biker que surt el principi del video saltant el tot terreny vermell soc jo perque no hi hagi especulacions, no u intenteu fer a casa, jaja dew